Turvatyyny pantiin mikroaaltouuniin – tätä et kokeile kotona!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On olemassa lukuisia esineitä ja asioita, joita ei terveen järjen mukaan kannata laittaa mikroaaltouuniin. On olemassa myös lukuisia Youtube-videoita, joissa tervettä järkeä uhmataan mikrottamalla potentiaalisesti vaarallisia esineitä.

Yksi mikroaaltovideoihin erikoistuneista Youtube-kanavista on Microwave This. Nyt hidastetuista videoistaan tunnetun Slow Mo Guys -kanavan Gavin Free ja Dan Grunchy ovat päättäneet osoittaa kanavalle kunniaa luomalla oman vaarallisen mikroaaltouunivideon.

Grunchy ja Free päättivät laittaa mikroaaltouuniin auton turvatyynyn. Lämmittämisen seurauksena sekä turvatyyny että mikro ovat arvatenkin mennyttä kalua.

Koe kuitenkin jatkuu vielä. Seuraavaksi mikroon laitetaan turvatyynyn lisäksi väriainetta. Kuten Slow Mo Guysin videoiden tapauksessa yleensä, esitellään räjähdys katsojille myös hidastetun kuvan voimin.