Askarruttaako kaasojen valinta? Tässä 6 syytä valita oma sisko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omia häitä järjestettäessä kaasojen valinta tulee tehdä melko aikaisessa vaiheessa, koska he tulevat olemaan morsiamen tukena ja apuna. Kaasojen valitseminen ei aina ole helppoa, sillä monilla suuri ja tärkeä ystäväporukka luo omat paineet valintojen suhteen perheestä puhumattakaan.

Parhaiden ja läheisimpien ystävien lisäksi yksi pettämättömän hyvä valinta kaasoksi on kuitenkin aina oma sisko. Elite Daily -sivusto kertoi nyt kuusi hyvää syytä, joiden vuoksi oma sisko kannattaa valita kaasoksi.

1. Hän tuntee sinut paremmin kuin kukaan muu.

2. Hänen puheensa tulee olemaan häissä legendaarinen.

3. Hän ei tule antamaan minkään tai kenenkään pilata tärkeää päivääsi.

4. Hän tulee suunnittelemaan uskomattomat polttarit.

5. Hän suostuu tekemään töitä ja haluaa auttaa sinua vaikeissa ja työläissäkin tehtävissä.

6. Hän tulee pitämään oikuttelevat morsiusneidot ruodussa.