Ex-supermallin The Body -lempinimen syy on tässä – bikinivartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle Macpherson tunnetaan myös nimellä The Body. Lempinimen syy tulee nopeasti selville naisen kuvia nähdessä. Tähden vartalo on nimittäin vielä 53-vuotiaanakin kuin parikymppisellä huippumallilla.

Parhaillaan Elle lomailee Meksikon Tulumissa, jossa hänet ikuistettiin eilen nauttimassa rantaelämästä vaaleanpunaisissa bikineissä ja sarongissa. Samalla selvisi, että supermallin lempinimelle on tosiaan katetta.

Sydneyssä syntynyt Elle Macpherson on aiemmin ollut naimisissa valokuvaaja Gilles Bensimonin kanssa. Hän oli myös suhteessa pankkiiri Arpad Bussonin kanssa ja sai kaksi lasta miehen kanssa. Elle erosi vuoden 2017 alkupuolella aviomiehestään Jeffrey Sofferista, jonka kanssa hän meni naimisiin Fijillä kesällä 2013.

Splash
Splash
Splash