Justin Bieber ei saa esiintyä Kiinassa – viranomaiset paljastivat syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan viranomaiset ovat kieltäneet maailman suurimpiin poptähtiin lukeutuvalta Justin Bieberiltä esiintymisen maassa. Kileto ja sen taustat on paljastettu Pekingin kulttuuritoimiston verkkosivuilla.

Poptähden fani oli kysynyt kulttuuritoimistolta, miksi Justin Bieber ei tule esiintymään Kiinan sisämaassa tulevalla Aasian kiertueellaan. Vastauksen mukaan tähteä on kielletty esiintymässä maassa. Syynä on laulajan huono käytös lavalla ja lavan ulkopuolella.

– Bieberin huono käytös on aiheuttanut yleistä pahennusta. Päätimme, etteivät sopimattomasti käyttäytyvät tähdet ole tervetulleita maahan osana pyrkimyksiä säädellä Kiinan viihdealaa ja puhdistaa markkinaympäristöä, vastauksessa luki Daily Telegraph -lehden mukaan.

– Toivomme Justin Bieberin kasvavan ja parantavan käyttäytymistään, jotta hänestä voisi aidosti tulla yleisön rakastama laulaja, viesti jatkui.

Justin Bieber on esiintynyt Kiinassa aikaisemmin. Vuonna 2013 verkossa levisi video, jossa turvamiehet kantavat häntä Kiinan muurilla. Video herätti runsaasti kansainvälistä kohua ja paheksuntaa.