Kakadu soittaa pilleripurkkeja – uskomaton taituri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet linnut ovat musikaalisesti lahjakkaita ainakin siinä mielessä, että ne rakastavat visertämistä ja kommunikoivat toistensa kanssa toisinaan melko kauniin ääntelyn avulla. Nyt eräs kakadu esittelee videolla hieman erikoisempia musiikkitaitojaan soittamalla pilleripurkkeja.

Utahissa kuvatulla videolla nähdään miten kakadu soittaa pilleripurkkeja. Omistaja on huomannut linnun rakkauden marakasseilta kuulostavaan ääneen, minkä vuoksi hän on täyttänyt pilleripurkit erilaisilla pähkinöillä ja siemenillä, että niistä kuuluisi kaikista hieman erilainen ääni keskenään.

Kakadun omistaja on kuvannut videolle hauskan tilanteen, jossa lintu on alkanut soittamaan pilleripurkkeja. Kakadulla on vierellään kolme samanlaista purnukkaa, joista kuuluu eri ääni. Lintu nostelee purkit nokkaansa kiinni ja alkaa heiluttelemaan niitä innoissaan aivan kuin ne olisivat marakassit.