Karmaiseva vahanukke – ovatko tekijät edes nähneet Beyoncea?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madame Tussauds -vahakabinettien nuket lukeutuvat maailman maineikkaampiin, mutta aina eivät niidekään tekijät onnistu tehtävässään. New Yorkin Madame Tussaudsiin tuotu Beyonce-nukke ei nimittäin juurikaan muistuta esikuvaansa.

Kuvat Beyoncea esittävästä uudesta vahanukesta levisivät nopeasti Twitterissä. Monet kommentoivat sen kasvonpiirteiden olevan täysin erilaiset kuin poptähdellä itsellään. Lisäksi nuken huomautettiin olevan vaaleampi kuin esikuvansa.

– Teoria: Beyoncen vahanukkejen tekijät eivät ole ikinä nähneet Beyoncea, Allure-lehden päätoimittaja Michelle Lee kirjoitti Twitterissä.

New Yorker Madame Tussaudsin poptähteä vain etäisesti muistuttava vahanukke ei ole ainoa laatuaan. Lee jakoi myös kuvia muista nukeista, joissa ei ole juurikaan samaa näköä oikean Beyoncen kanssa.