Kim Kardashian paremmassa kunnossa kuin koskaan – esitteli kapeaa vyötäröään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huhtikuussa realitytähti ja juuri oman meikkisarjansa lanseerannut Kim Kardashian kuvattiin bikineissä ilman, että hän oli itse julkaissut kuvansa. Paparazzien ottamat käsittelemättömät kuvat päätyivät julkisuuteen ja esittelivät naisen vartalon kaikille ilman kuvanmuokkausmahdollisuutta. Tällöin nainen harmitteli kuvien vuotamista ja sitä, että hän ei ollut kuntoillut 12 viikkoon.

Kuvat nähtyään Kim Kardashian palasi takaisin ruotuun. Hän otti uuden kunto-ohjaajan ja alkoi noudattamaan ruokavaliota, joka on nähtävästi alkanut tuottamaan tuloksia. Nyt kaunotar häikäisi Balmainin tapahtumassa, jossa nainen esitteli upeassa asussaan hyvin kapeaa vyötäröään.

Kim Kardashian näytti ilmiömäiseltä saapuessaan Balmainin tapahtumaan merkin oma pitkä hame yllään. Yläosaksi oli valikoitunut lyhyt rintaliivien kaltainen toppi, joka jätti koko keskivartalon paljaaksi. Huomio keskittyi kauniissa asussa väistämättäkin Kardashianin kapeaan vyötäröön ja litteään vatsaan, joka korosti vartalon tiimalasimaisuutta ja pyöreää takapuolta entisestään.

https://www.instagram.com/p/BWzg0VrgHK2/?tagged=kimkardashian&hl=en

https://www.instagram.com/p/BWzgx-KAOUz/?tagged=kimkardashian&hl=en

https://www.instagram.com/p/BWzhGmFFQ89/?tagged=kimkardashian&hl=en