Lemmikkihanhi seuraa omistajiaan – lähtee kauppareissuillekin mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hetki sitten miehestä, jonka pelastamasta hanhesta tuli hänelle lojaali lemmikki. Nyt videolla nähdään pariskunta, jonka lemmikkihanhi seuraa omistajiaan joka paikkaan ja käyttäytyy monella tapaa kuin koirat.

Sally Barnett ja Keith Burgess ihastuttavat Shropshiren kylän asukkaita kulkemalla paikallisten iloksi keskustassa asioillaan aina lemmikkihanhi heidän mukanaan. Jack-hanhesta on tullut niin iso osa pariskunnan arkea, että sitä ei voi jättää hetkeksikään yksin.

Keith ja Sally ottavat kahdeksanvuotiaan Jack-hanhen mukaan aina ruokaostoksille, kahvilaan ja pubeihinkin. Hanhi viihtyy omien omistajiensa sylissä vallan mainiosti ja liikkuu kiltisti hihnassa, joka näyttäisi videon perusteella olevan melko turha sillä hanhi seuraa hyvin uskollisesti omistajiaan paikasta toiseen.