Subin hittisarjan seksipommi rannalla – nautti lasillisen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa eroamalla miehestään ja perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Viime aikoina hän on viihtynyt usein julkkisjuhlissa.

Nyt Lucy on ikuistettu viettämässä leppoisaa iltaa rannalla Ibizalla, jossa hän nautiskeli viinilasillisesta rannalla bikineihin sonnustautuneena yhdessä Ashley Jamesin kanssa.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash