Täydellinen nainen Eva Longoria upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on yksi näyttelijäkaunottarista, jotka eivät tunnu ikääntyvän lainkaan. Eva vakuuttaa näkevänsä paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen. Silti hänet on kuvattu viime aikoina aniharvoin bikineissä.

Eva lomailee parhaillaan Espanjan Ibizalla aviomiehensä Jose Bastonin kanssa. Siellä julkkiskaunotar paahtoi eilen vartaloaan auringossa bikineissä.

42-vuotias Eva Longoria kertoi äskettäin, että hyvän ihon ja nuorena säilymisen suhteen ei ole oikotietä. Longoria käyttää päivittäin monia eri kosteusvoiteita, laittaa öisin kasvoilleen kosteuttavan seerumin, juo vettä litratolkulla ja muistaa käyttää joka päivä aurinkorasvaa. Longorian mukaan kauneuden salaisuus on se, että ei ole olemassa mitään salaisuutta.

Splash
Splash
Splash
Splash