Tikkurila Festivalissa yleisöennätys

Festarit · Stara.fi

Vantaan Hiekkaharjussa parhaillaan järjestettävä Tikkurila Festivaali kulkee vahvasti kohti kaikkien aikojen kävijäennätystään. Tapahtuman perjantai myytiin loppuun, eli paikalle saapui 12.500 festivaalivierasta. Samalla Tikkurila Festivaali on nousemassa kesän suurimpien kotimaiseen musiikkiin keskittyvien tapahtumien joukkoon.

– Hyvä ennakkomyynti antoi jo odottaa suurta kävijämäärää, mutta 20 prosentin kasvu viime vuoteen ja loppuunmyyty tapahtuma olivat meille todellinen yllätys, kertoo Tikkurila Festivaalin perustaja Jan Grehn.

Tikkurila Festivaali järjestetään nyt jo neljännen kerran. Kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta vajaasta 15.000 kävijästä jo lähes 25.000 festarivieraaseen. Festivaali on koko historiansa ajan keskittynyt pelkästään kotimaiseen musiikkiin. Tänä vuonna esiintyvät muun muassa Profeetat, Haloo Helsinki!, Vesala, Mikael Gabriel, Sanni, Pete Parkkonen, Happoradio, JVG, Kaija Koo ja Apulanta.