Will Smith yhdistää voimansa örkkipoliisin kanssa – Netflixin Bright-elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smithin uutuuselokuvaa ei voi syyttää ainakaan mielikuvituksen puutteesta. Siinä tähden esittämä poliisi saa uudeksi parikseen Joel Edgertonin esittämän Nickin, joka sattuu olemaan örkki.

Bright-elokuvassa haltioiden ja örkkien kaltaiset fantasiahahmot elävät ihmisten keskuudessa. Smithin esittämä poliisi Scott Ward joutuu keskelle outoja tapahtumia löytäessään parinsa kanssa useiden eri tahojen havitteleman mystisen aseen. Elokuvan tuore traileri on katsottavissa verkossa.

Modernia rikostarinaa ja fantasiaa yhdistelevän Bright-elokuvan päärooleissa nähdään myös Noomi Rapace, Lucy Fry ja Edgar Ramirez. Sen on ohjannut Suicide Squad ja Sabotage -elokuvistaan tunnettu David Ayer. Bright saa ensi-iltansa Netflix-suoratoistopalvelussa joulukuussa.