Ariel Winterin rinnat olivat pullahtaa esiin topin alta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on kommentoinut monta kertaa omia asuvalintojaan sillä, että häntä ei kiinnosta yhtään mitä muut hänestä ajattelevat. Silti naisen uskotaan toisinaan valitsevan ylleen rohkeita asuja juuri kohahduttamisen vuoksi.

Nyt 19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti nähtiin asioillaan melko arkisessa ja samaan aikaan näyttävässä topissa. Kaunottarella oli yllään hyvin paljastava yläosa, minkä vuoksi hän joutuikin jälleen heti paparazzien kynsiin ja median huomion alle.

Viime aikoina suosittu trendi naistähdillä on ollut rintaliivittömyys. Nyt myös Ariel Winter on lähtenyt uuteen villitykseen mukaan jättämällä rintaliivit avonaisen topin alta pois. Naisen rintojen sivuosa oli ihmisten nähtävillä koko ajan, mutta se ei tuntunut naista juuri painavan. Winter julkaisi myös itse omalla Instagram-tilillään hänestä napatun kuvan todistaen samalla, että rintojen vilautteli oli tarkoituksenmukaista.

https://www.instagram.com/p/BWy2_leB7nz/?taken-by=arielwinter&hl=en

🍕🌊

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

https://www.instagram.com/p/BVF8xzlhi4t/?taken-by=arielwinter&hl=en