Kylie Jenner poseerasi vahanukkensa kanssa – perhekään ei erottanut toisistaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki nykynuoret osaavat varmasti kertoa vaikka unissaan kuka Kylie Jenner on. Kylie Jenner on tänä päivänä hyvin ansioitunut 19-vuotias ollessaan realitytähti, yrittäjä, muotivaikuttaja ja sometähti. Nyt nainen sai oman vahanukkensakin Madame Tussauds -vahakabinettiin.

Kylie Jenner esitteli tiistaina Hollywoodissa sijaitsevassa Madame Tussauds -vahakabinetissa hänestä tehdyn vahanuken, joka on hyvin onnistunut. Aina vahanuket eivät välttämättä kaikilta kasvojenpiirteiltään onnistu näyttämään aivan täysin kyseiseltä julkkikselta, mutta tällä kerralla ammattilaiset ovat onnistuneet toisintamaan nuoren kaunottaren piirteet täydellisesti.

Kylie Jennerin vahanukkeversiolla on yllään paljon aikoinaan mediahuomiota saanut timantein koristeltu iltapuku, joka yllään nainen on säväyttänyt Met Galan punaisella matolla. Vahanukella on lyhyemmät hiukset, mutta muuten naiset ovat niin samannäköisiä, että perhekään ei ollut erottanut heitä toisistaan Jennerin soitettua heille Facetime-puhelun vahanukke vierellään.

https://www.instagram.com/p/BWts438lVgX/?taken-by=kyliejenner&hl=en

https://www.instagram.com/p/BWtsHEOlKLk/?taken-by=kyliejenner&hl=en