Näin värjäät kulmakarvat kotona – sävyte kaakaosta ja kahvista

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Chiu antaa hänen kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvällä YouTube-kanavalla hänen seuraajilleen vinkkejä muun muassa meikin tekoon ja hiusten laittamiseen. Nainen on opastanut myös helpon ja hauskan tavan värjätä kulmakarvat sellaisilla raaka-aineilla, jotka löytyvät jo valmiiksi monien keittiöstä.

Helpon kulmakarvasävytteen tekoon tarvitaan vain käytettyjä kahvinpuruja, kaakaojauhetta, kookosöljyä ja hunajaa. Seos aloitetaan laittamalla kulhoon kaksi ruokalusikallista käytettyjä kahvinpuruja, joiden jälkeen kulhoon lisätään vielä ruokalusikallinen kaakaota. Kuivien aineiden jälkeen seokseen lisätään kaksi ruokalusikallista kookosöljyä.

Sävyte viimeistellään lorauksella hunajaa, joka tekee seoksen koostumuksesta tahmaisemman ja helpomman pysymään levitetyllä alueella. Valmista seosta levitetään muutaman minuutin tekeytymisen jälkeen kulmakarvoille halutulle alueelle. Noin 20 minuutin vaikutusajan jälkeen värin saa pestä pois, jolloin lopputuloksena kasvoihin jää luonnollisen sävyiset ja tummemmat kulmakarvat.