Hullunkurinen nopeus! Näin norjalainen rallikuski valmistautuu Neste Ralliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ralliautojen kehitys on ollut viime vuosina huimaa, ja ajonopeudet ovat nykyisin jotain aivan muuta takavuosiin verrattuna. Nyt norjalainen rallikuski Mads Østberg on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän valmistautuu heinäkuun lopussa ajettavaan suomalaiseen Neste Ralliin.

– Selkääni koskee, niskaani koskee. Toisin sanoen on ollut upea päivä testata ennen Suomen rallia. Nopeat tiet, suuret hypyt, suuri nopeus. On upeaa olla taas Suomessa, Mads Østberg kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Nopeudet ovat tosiaan suuria aivan kuten rallitähti kertoo. Hänen julkaisemallaan videolla nähdään nimittäin lähes Spaceballs-elokuvan aikoinaan lanseeraama ”hullunkurinen nopeus”, sillä katsojan on vaikea pysyä mukana videon mutkissa. Jokainen voi muodostaa videon perusteella oman näkemyksensä siitä miten rallikuski kykenee ajamaan tuolla nopeudella Suomen mutkaisilla metsäteillä.