Lapissa yläosattomissa poseerannut huippumalli kuherteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten joukko kansainvälisiä bikinimalleja käväisi historiallisella kuvausmatkalla Suomen Lapissa, jossa he kuvasivat bikinikuvia maailmankuuluun Sports Illustrated -lehteen. Eräs kaunottarista oli mallitulokas Hailey Clauson.

Nyt Hailey kuvattiin poikaystävänsä Jullien Herreran kanssa nauttimassa rantaelämästä ja intiimeistä hetkistä Miami Beachilla, jossa hän pääsi myös rakkaansa hellään syleilyyn keskellä rantaveden aaltoja.

Bikinimalli Clauson sai jalkaansa mallimaailman oven väliin ensikerran vuonna 2014, mutta hän ei kuitenkaan onnistunut nousemaan kestotähdeksi. Vasta kuluvan vuoden valinta Sports Illustratediin tullee nostamaan hänet pysyvästi bikinimallien A-sarjaan. Clauson esiintyi samassa lehdessä tosin jo vuonna 2014, mutta hän jäi melko pieneen rooliin.

Splash
Splash
Splash
Splash