Justin Bieber keskeytti maailmankiertueensa – oudot perustelut paljastuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poplaulaja Justin Bieber on keskeyttänyt maailmankiertueensa ennakoimattomiin olosuhteisiin vedoten. Vuoden 2016 maaliskuussa käynnistynyt kiertue olisi kestänyt tämän vuoden lokakuuhun saakka, mutta poptähden kerrotaan päättäneen konserttiesiintymiset jo heinäkuun alussa.

Justin Bieberin oli määrä esiintyä vielä 14 kertaa Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa tulevien kuukausien aikana. Hän on esiintynyt jo kuudella eri manteerella 150 konsertissa. Kiertue on ollut osa hänen vuonna 2015 ilmestynyttä Purpose-levyä.

BBC:n mukaan fanit saavat rahat takaisin peruutetuista konserteista. Hänen oli tarkoitus esiintyä vielä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Hongkongissa, Filippiineillä, Singaporessa ja Indonesiassa. Kiertue on tuottanut noin 200 miljoonaa dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat