Mies hyökkäsi viiden ihmisen kimppuun moottorisahalla – yhä pakomatkalla!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Todellisuus on jäljitellyt kauhuelokuvia Sveitsissä, jossa poliisit etsivät moottorisahan kanssa ihmisten kimppuun hyökännyttä miestä. Ainakin yksi Schaffhausenin kaupungissa tapahtuneen välikohtauksen uhreista loukkaantui hyökkäyksessä vakavasti.

Epäillyn, 51-vuotiaan Franz Wrousisin motiivit ovat epäselvät. Isku kuitenkin tapahtui vakuutusyhtiön toimistossa, joten sen ei uskota olleen summittainen. Terrori-iskusta ei poliisin mukaan ollut kyse.

– Tämä ei ollut isku satunnaista ihmistä kohtaan. Tämä oli selkeästi hyökkäys vakuutusyhtiön työntekijöitä kohtaan, poliisipäällikkä Ravi Landolt paljasti lehdistötiedotteessa.

Moottorisahaiskun tekijä on edelleen vapaalla jalalla. Metsässä asuvaa 190-senttistä miestä kuvataan aggressiiviseksi ja vaaralliseksi. Mies on Reuters-uutistoimiston mukaan tuomittu aikaisemmin kahdesti aseisiin liittyvistä rikoksista.