Country-tähti halusi esiintyä aseen kanssa – konsertti peruttiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Carolinassa sijaitsevalla Myrtle Beachilla oli tarkoitus nauttia sunnuntai-iltana elävästä musiikista. Paikalliseen House Of Blues -ravintolaan oli kiinnitetty esiintyjäksi amerikkalainen country-musiikkia soittava artisti Jamey Johnson. Konsertti peruttiin turvallisuussyistä.

Myrtle Beachin House of Blues -ravintola tiedotti Facebook-sivuillaan, että Jamey Johnsonin konsertti on peruttu, koska artisti ei suostunut noudattamaan esiintymispaikan turvamääräyksiä. Muusikkoa ei päästetty rakennukseen sisään, koska hänellä oli ollut ase. Johnson ei myöskään suostunut luopumaan aseestaan.

Ravintola on palauttanut rahat lipunostaneille. Yhtyeen leiristä on kommentoitu, että konserttipaikka olisi kohdellut heitä terroristien tavoin. Jamey Johnsonilta ei ole annettu virallista tiedotetta tapaukseen liittyen, Breitbart uutisoi.

As always, the safety and security of our guests is our number one priority. Tonight’s artist refused to adhere to our…

Publié par House of Blues Myrtle Beach sur dimanche 23 juillet 2017

Wild Bills Duluth, GA- 10/28/11Photo Credit: Dan Harr

Publié par Jamey Johnson sur lundi 31 octobre 2011