Löytöeläinkotiin tuotiin valtava kissa – valloitti somekansan sydämet!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaiseen löytöeläintaloon toimitettu ylipainoinen kissa on kerännyt olemuksensa ansiosta ihastusta verkossa. Uuden kodin löytäminen ei tule olemaan vaikeaa eläimen herättämän mielenkiinnon ansiosta.

Mr. Handsome, eli Herra Komea -nimen saanut kissa toimitettiin North Carolinan Pittsborossa sijaitsevaan Chatham Countyn eläinsuojaan kulkukissana. Kodittomuudesta huolimatta kissalla ei selkeästi ollut ongelmaa löytää ruokaa. Se nimittäin painaa jopa 14 kiloa.

– Tunnistaako kukaan tätä kissaa? Se painaa yli 14 kiloa! Se toimitettiin meille kulkukissana mutta joku on selkeästi ruokkinut sitä, Chatham Countyn eläinsuojan Facebook-sivulla jaetussa kuvassa kysyttiin.

Mr. Handsomen kuva lähti nopeasti leviämään Facebookissa, jossa se on kerännyt jo yli 14 tuhatta uudelleenjakoa. Löytöeläinkoti on saanut runsaasti viestejä kissan adoptiosta kiinnostuneilta ihmisiltä.

Kissa on valtavan kokonsa vuoksi asunut kennelin sijaan eläinkodin taukohuoneessa. Huffington Post -lehden mukaan kissan tulevan omistajan täytyy luvata noudattaa Mr. Handsomelle laadittua tiukkoja ravintosuosituksia.

– Mr. Handsomen täytyy ehdottomasti laihduttaa, löytyöeläinkodissa työskentelevä Tiffany Foushee kertoo.

 

Does anyone know this cat? He is 31.4pounds! He clearly had someone feeding him but was brought in as a stray cat.

Publié par Chatham County Animal Shelter sur lundi 17 juillet 2017

This is where the big man chose to sleep last night so we cleared out the lower shelf for him.

Publié par Chatham County Animal Shelter sur mardi 18 juillet 2017