Linkin Parkin laulaja teki perheelle miljoonahankinnan ennen itsemurhaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla viihdeala sai taas suru-uutisia, kun Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Bennington teki itsemurhan. Traaginen teko tapahtui päivänä, jolloin Benningtonin itsemurhan tehnyt ystävä Chris Cornell olisi juhlinut omaa syntymäpäiväänsä.

Nyt TMZ kertoo, että Chester Bennington oli tehnyt perheelleen miljoonahankinnan vain hieman ennen itsemurhaansa. Hän nimittäin osti perheelleen 2,5 miljoonan euron arvoisen ja noin 500 neliön luksustalon kaksi kuukautta sitten, vain kahdeksan päivää Chris Cornellin itsemurhan jälkeen.

Tuorein paljastus on aiheuttanut lisää kysymyksiä siitä tiesikö Bennington tulevasta, ja halusiko hän uuden talon ostamisella varmistaa perheensä hyvinvoinnin kuolemansa jälkeen. Hänen ja ystävänsä Cornellin kuolemassa on runsaasti yhtäläisyyksiä, sillä muun muassa tekotapa oli lähes identtinen.