Kissanpentu ihastuttaa – kasvossa kissan silhuetti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissojen turkeissa olevat kuviot saattavat näyttää joskus ihmissilmälle hämmästyttävän paljon tunnistettavilta muodoilta. Taannoin some-käyttäjiä hämmästytti esimerkiksi Zoë-kissa, jolla on rinnassaan sydämenmuotoinen kuvio.

Nyt Twitterissä on ihasteltu hauskannäköistä japanilaista kissaa. Twitter-käyttäjä Tokaitrick_bot törmäsi taannoin kissojen pesueeseen, joista yhdellä oli varsin silmiinpistävä yksityiskohta kasvoissaan.

Kissanpennun nenässä on musa kuvio, joka muistuttaa aivan pienen kissan silhuettia. Tokaitrick_bot otti kissasta kuvia ja videon, jotka hän myöhemmin jakoi Twitterissä. Kuvat lähtivät arvatenkin nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, keräten kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleenjakoja.