Vau! Yksin kotona -elokuvan lapsitähti näyttää pitkästä aikaa terveeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Yksin kotona -elokuvan entinen lapsinäyttelijä Macaulay Culkin on ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Mies on ikuistettu useisiin otoksiin rähjäisen näköisenä. Miehen tiedetään taistelleen muun muassa heroiiniaddiktiota vastaan.

Twitterissä on julkaistu tuore kuva Macaulay Culkinista. Näyttelijä oli ollut Los Angelesissa illallisella. Mies näyttää otoksessa pitkästä aikaa terveeltä ja hyvinvoivalta. Monet ovat pohtineet, olisiko hän palaamassa takaisin viihdeteollisuuden pariin näyttelijänä.

Kerroimme taannoin, että Culkin jättäytyi eläkkeelle näyttelemisestä 35 vuotiaana. Tällöin hän kertoi viettävänsä päivät lorvimalla, maalailemalla ja kirjoittelemalla. Mies kertoi aikoinaan New York Postin haastattelussa, että vaikka hänen legendaarisesta roolisuorituksesta on yli 25 vuotta, tunnistavat ihmiset hänet jatkuvasti.