StaraTV: Team City Challenge tekee Tampereesta pelikentän

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella jo kuusi kertaa järjestetty kaupunkiseikkailu Team City Challenge järjestetään tänä vuonna 5. elokuuta. Tapahtumassa koko Tampereen kaupunki muutetaan yhdeksi suureksi pelikentäksi, jonka alueella on noin kolmekymmentä tehtävärastia, joita kilpailijoiden tulee suorittaa.

HUOM! Team City Challenge tarjoaa Staran lukijoille harrastesarjaan ilmoittautumiseen 10 euron alennuksen, eli koodilla ”Stara55” hinta on vain 55 euroa (OVH 65 euroa). Ilmoittaudu tästä.

Stara tapasi tapahtuman järjestäjiä Tampereella ja antoi heidän itse kertoa mistä on kyse. Haastattelussa ovat Panu Rekilä ja Hannu Haanpää. Katso haastattelu tästä alta.

Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan yhteensä jopa 2.000 kilpailijaa, jotka suorittavat kilpailupäivän aikana hauskoja tehtäviä ja haasteita. Tehtävärastien paljastetaan vasta kilpailun alkaessa. Aiempina vuosina rastit ovat pitäneet sisällään muun muassa vaijeriliukua, vesijetteilyä, surffausta, vesiliukuja, jättiritsalla ammuntaa, kalliokiipeilyä, Blob-ilmapatjahyppyjä, paintballia ja päättelyä vaativia tehtäviä.

Kilpailijat saavat pisteitä sekä suorituksen että siihen käytetyn ajan perusteella. Staran saamien tietojen mukaan kaikkein suosituimmat rastit ovat mukana tänäkin vuonna, joskin hieman tuunattuina versioia. Mukaan on tulossa yhteensä 15 kokonaan uutta rastia. Harrastesarjan osallistuminen maksaa 24. heinäkuuta saakka 55 euroa ja sen jälkeen 65 euroa. Lisätiedot kilpailusta löytyvät verkosta osoitteesta www.teamcitychallenge.com.