Bikinipeppujen aatelinen! Supermalli suihkutteli huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes oli taannoin perheensä kanssa Floridassa, jossa häntä kuvattiin erilaisissa ranta-asuissa hiekkarannalla. Paparazzit seurasivat tiiviisti kuvauksia, mutta supermallia seurataan myös hänen vapaa-ajallaan.

Eilen Doutzen Kroes kuvattiin hänen lomaillessaan Ranskan rannikolla Välimerellä. Luksusjahdilla lekotellut kaunotar pulahti uimaan vilvoittavaan Välimereen, ja silloin paparazzi ikuisti hänen täydellisyyttä hipovan bikinipepun.

Kaksivuotiaan tytön ja yhdeksänvuotiaan pojan äiti Doutzen Kroes näyttää nykyisin virheettömän kauniilta. 32-vuotias supermalli on saavuttanut urallaan useita merkittäviä virstanpylväitä.

Splash
Splash
Splash
Splash