Jessica Alba on raskaana – odottaa kolmatta lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin ja kauneimpiin naistähtiin kuuluva näyttelijätär Jessica Alba on valittu usein maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nykyään Alba on keskittynyt enemmän kosmetiikkabisneksensä kasvattamiseen ja perheeseensä, joka on jälleen saamassa lisäystä.

36-vuotias Jessica Alba lomailee juuri Havaijilla, jossa hän esitteli timmiä bikinivartaloaan. Nyt hän kuitenkin yllätti ja ilmoitti hänen omalla Instagram-kanavallaan, että hän on raskaana. Alba julkaisi suloisen Boomerang-videon, jossa hän seisoo kahden tyttärensä vierellä pidellen käsissään ilmapalloa, jossa on numero kolme.

Kuvan yhteydessä nainen hihkuu onnesta ja kertoo, että hän on jälleen raskaana. Näyttelijättärellä on hänen miehensä Cash Warrenin kanssa kaksi tytärtä. Nyt yhdeksänvuotias Honor ja viisivuotias Haven ovat saamassa vielä uuden pikkuveljen tai -siskon.

https://www.instagram.com/p/BWql8eXBX-D/?taken-by=jessicaalba&hl=en