Kate Hudsonin raju muodonmuutos – ajoi kaikki hiuksensa pois!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kate Hudson nähdään verkossa levinneissä kuvissa miltei tunnistamattomana. Näyttelijä on nimittäin leikannut tunnusomaiset pitkät blondit hiuksensa täysin lyhyiksi.

Hiustyylin totaalinen muutos johtuu Hudsonin uudesta elokuvaroolista. 38-vuotias tähti näyttelee australialaisen, parhaiten laulaja-lauluntekijänä tunnetun Sian ohjaamassa Sister-elokuvassa.

Näyttelijä jakoi kuvan uudesta tyylistään Instagram-tilillä. Sister-elokuvan kuvauksissa ikuistetun otoksen kuvatekstissä Kate Hudson kiittää Siaa vapauden tunteesta, ja kuvailee häntä kauniiksi ohjaajaksi. Muusikko on aikaisemmin ohjannut muun muassa kappaleidensa Chandelier ja Elastic Heart musiikkivideot.

Kate Hudson nousi suuren yleisön tietoisuuteen elokuvista, kuten Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä sekä Tohtori T ja naiset. Näyttelijä Goldie Hawnin ja muusikko Bill Hudsonin tytär nähdään tänä vuonna tositapahtumiin perustuvassa Marshall-elokuvassa.

 

https://www.instagram.com/p/BXA6KppgVjV/