Koira sai yllätyspaketin kotiovelle – oli pakahtua onnesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirista tulee nopeasti iso osa perhettä ja yhtä tärkeitä kuin muistakin perheenjäsenistä. Tämän vuoksi ikävä koiran luokse on aina suuri kun omistajat joutuvat viettämään aikaa erillään rakkaasta karvakuonostaan. Myös koirat ikävöivät omistajiaan, mikä käy suloisesti myös tästä videosta ilmi.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa omistajaansa ikävöinyt Sandy-niminen koira saa iloisen yllätyksen ovelleen. Sandy on ollut omistajansa vanhempien luona hoidossa sillä aikaa kun nainen on ollut lomamatkalla. Nyt nainen tuli kuitenkin yllättämään häntä odotelleen koiransa ja päätti tehdä sen piiloutumalla pahvilaatikon sisälle.

Sandy on varmasti heti haistanut omistajansa laatikon sisältä, minkä vuoksi se haukkuu ja kiertää laatikkoa malttamattomana. Lopulta nainen nostaa laatikon päältään ja paljastaa itsensä sen alta Sandylle, joka on silminnähden onnellinen saadessaan oman omistajansa takaisin.