Poptähti Rita Ora paljasti odottamattoman harrastuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia. Nyt nainen on paljastanut millä tavalla hän pystyy rentoutumaan kaiken kiireen ja stressin keskellä.

Rita Ora kertoi Independent-sivuston mukaan, että hänen salainen harrastuksensa on kalastaminen. Puhelias ja kupliva Rita Ora kertoi BBC Breakfast -ohjelmassa vieraillessaan, että hänkin kaipaa välillä omaa rauhaa ja rakastaa kalastamista juuri sen rauhallisuuden vuoksi, mikä monien voi olla vaikeaa uskoa.

Rita Ora pitää harrastustaan melko erikoisena hänelle, mutta kalastaminen on naisen tapa rentoutua. Oran mielestä kalastamisessa hienointa on se, että siinä ei voi itse tehdä muuta kuin odottaa ja katsoa, että mitä tapahtuu ja tarttuuko kala syöttiin.