Corgi rakastaa pallopelejä – oppi pelaamaan koripalloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja esimerkkejä, joissa lemmikit ovat esitelleet mitä uskomattomampia taitojaan ja upeita temppuja. Koirien on nähty auttavan kotitöissä ja kissojen pelaavan lautapelejä, ja nyt videolla nähdään koripalloileva corgi.

Corgit ovat rotuna todella leikkisiä ja keksivätkin aina itselleen hauskaa puuhaa ulkona. Air Cooper The Corgi -Youtube-kanavalla seurataan Air Cooper -nimisen lemmikin puuhastelua, ja koripallon pelaaminen näyttäisikin kuuluvan lemmikin lempiharrastuksiin.

Corgin omistaja on kuvannut koiraa videolle kun se on pelannut kotipihalla koripalloa. Koiralla on oma pieni kori, jonne se puskee punaista palloa. Joka kerta kun omistaja heittää koiralle pallon koira onnistuu puskemaan pallon päällään suoraan koriin.