Crossfit pelasti naisen elämän – selän murtuminen unohtui

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Voimaa, nopeutta ja ketteryyttä vaativa kuntoilumuoto crossfit on toiminut alaselkänsä kaksi vuotta sitten murtaneen Demi Bagbyn pelastajana. Instagramissa kuntoilukuvillaan mainetta niittävä nainen toimii mainiona esimerkkinä siitä, että kenenkään ei kannata sortua tekosyihin elämässään.

Crossfitiin totaalisen hurahtanut Bagby harjoittelee likimain kaikkialla ja koko ajan. Hän treenaa liikennevaloissa, auton ratissa ja kodin jokaisessa huoneessa. Nainen on omistanut koko elämänsä kuntoilulle murrettuaan alaselkänsä kaksi vuotta sitten 16-vuotiaana. Uhkakuvina olivat jopa halvaantuminen ja se, ettei hän pystyisi treenaamaan enää koskaan ainakaan rankemmalla kuntoiluohjelmalla. Hän todisti toisin.

Instagram-tähti löysi crossfitin netistä. Men’s Health -julkaisun mukaan Bagby oli tällöin päättänyt, että omistaa koko elämänsä lajille, mikäli pystyy enää koskaan kävelemään normaalisti. Naisella on 250.000 seuraajaa Instagramissa, ja hän sijoittui viime vuonna sijalle 23. CrossFit Games -kilpailussa. Mikä on sinun tekosyysi?

https://www.instagram.com/p/BWOfQzQgRwL/?taken-by=demibagby

https://www.instagram.com/p/BVtEEfUg97b/?taken-by=demibagby

https://www.instagram.com/p/BT_ujEagS4g/?taken-by=demibagby

https://www.instagram.com/p/BTXuMx5gGN6/?taken-by=demibagby

https://www.instagram.com/p/BQ_89MfAAPM/?taken-by=demibagby

https://www.instagram.com/p/BP1Kxp5hICZ/?taken-by=demibagby