Helikopteri haastoi reportterin – iski suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisreporttereiden työ saattaa kuljettaa toimittajat kuvaajineen mitä omituisimpiin paikkoihin ja tilanteisiin. Uutisalan ammattilaisilla on runsaasti tarinoita kerrottavanaan yllättävistä käänteistä kesken suoran lähetyksen. Osa tilanteista päätyy Youtubeen.

Nyt videopalvelussa on julkaistu taltiointi, jolla nähdään paikallistelevisiokanavan uutisreportteri tekemässä juttua hänen takanaan lentävästä helikopterista. Kuvaajineen joen rannalla oleva toimittajapari joutuu kuitenkin kohtaamaan ilma-aluksen roottorin voiman hieman tarpeettoman läheltä. Helikopteri tekee reportaasista komedianäytelmän.

Helikopterin roottorin aiheuttama ilmavirta nostaa joesta vesisuihkun toimittajan ja kuvaajan päälle. Sen lisäksi suorassa lähetyksessä oleva reportteri saa tuntea ilmavirran nahoissaan ja hiuksissaan. Reporttero häkeltyy tilanteesta sen verran, että pyytää ohjaajaa keskeyttämään lähetyksen.