Katy Perryn hymni kiusaajia vastaan – Swish Swish -kappale kertoo tästä popparista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poppari Katy Perry on julkaissut tänä keväänä tiuhaan tahtiin musiikkia hänen uudelta tulevalta albumiltaan. Albumille tulee yhteensä 15 kappaletta, joista sinkkuina on julkaistu jo Chained to the Rhythm, Bon Appétit ja nyt uusimpana kappale Swish Swish.

Katy Perry ja Taylor Swift ovat olleet julkisesti jo vuosia riidoissa, mutta Katy Perry kertoi aiemmin, että mikään uusista kappaleista ei tule kertomaan Swiftistä. Nyt uusi Swish Swish -niminen julkaisu antaisi kuitenkin ymmärtää aivan muuta, koska se tuntuu kertovan suoraan naisten välisestä huonosta ilmapiiristä.

Katy Perry oli Jimmy Fallonin vieraana hänen keskusteluohjelmassaan. Fallon ei voinut olla kysymättä kappaleen sanomasta, johon laulaja otti kantaa hyvin avoimesti. Katy Perry sanoi suoraan, että kappale on hymni kiusaajia vastaan ja se kertoo myös siitä miten negatiiviset asiat tulee pyyhkiä pois mielestään ja jättää taakseen.