62-vuotias supermalli bikineissä – onko vartalossa mitään luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallina työskennellyt Janice Dickinson on ollut 37 kertaa Voguen kannessa ja hän tietää miten vaikeaa muotimaailmassa on pärjätä. Taannoin hän kritisoi voimakkaasti Kardashianin perhettä ja malleja, jotka ovat päätyneet television tai sosiaalisen median ansiosta myös malliuralle.

Nyt Janice Dickinson on kuvattu viettämässä vapaapäiväänsä julkkisten suosiman St. Tropezin aalloilla, jossa hän nautiskeli auringosta huvijahdilla miehensä Robert ”Rocky” Gernerin kanssa. Janice paljasti samalla bikinivartalonsa, jossa ei liene juurikaan operoimattomia ruumiinosia.

Kuvien perusteella ei uskoisi, että äskettäin Janice Dickinson kertoi kertoi Kim Kardashianin valokuvan Vogue-lehden kannessa kuvottaneen häntä. Janice Dickinsonin mukaan Voguen kanteen eivät kuulu realityohjelmista tutut tähdet, vaan mallit ja muotimaailman suuret tekijät. Hän huomautti, että Kim Kardashianin vartalossa ei ole oikeanlaiset mittasuhteet Voguen kanteen ja että Kendall Jenner on naisen mukaan herttainen, mutta ei supermalli. Dickinsonin oma ura on ollut ohi jo kauan sitten.

Splash
Splash
Splash