The Rock tähdittää Applen näyttävää mainosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Apple on tuoreessa mainosessaan yhdistänyt voimansa Hollywood-tähti Dwayne ”The Rock” Johnsonin kanssa. Hieman alle neliminuuttisella videolla mainostetaan yhtiön virtuaaliavustaja Siriä ja sen ominaisuuksia.

The Rock x Siri Dominate the Day -videolla leikitellään toimintatähden maineella erittäin kiireisenä miehenä. Siinä Applen virtuaaliavustaja auttaa Johnsonia toteuttamaan hänen elämänsä tavoitteita yhden päivän aikana.

Koska mainoksen takana on yksi maailman tunnetuimmista ja suurimmista teknologia-alan yhtiöistä, ei toteutuksessa ole säästelty rahaa. Tämän hetken kovapalkkaisimpiin näyttelijöihin lukeutuva Dwayne Johnson vieraileekin mainoksen aikana jopa avaruudessa.

– Lyöttäydyin yhteen Applen kanssa tehdäkseni kaikkien aikojen suurimman, cooleimman, hulluimman, upeimman, övereimmän ja hauskimman elokuvan. Siinä on myös mukana kaikkien aikojen paras sivuosanäyttelijä, Siri, The Rock julisti Facebookissa.

 

ROCK + Apple = 🌎 FUN. 🤙🏾Our movie debuts TOMORROW: #DominateYourDayI partnered with #Apple to make the BIGGEST,…

Publié par Dwayne The Rock Johnson sur dimanche 23 juillet 2017