Mies esitteli kevyimmän illallisreseptin – kokkausvideo huvittaa

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-kokki Tym Bussanich kokkailee ja kuvaa kanavalleen lähinnä rasvaisia, suolaisia, makeita ja kaikin puolin mahdollisimman epäterveellisiä herkkuja. Big Tym -nimellä kulkeva kokki on tehnyt muun muassa jäätelöstä kannabispiipun ja juustomakaronista hamurilaissämpylän.

Tym Bussanich on huomannut, että verkossa leviää paljon ruoanlaittovideoita, joissa esitellään miten terveelliset ja nopeat illalliset syntyvät käden käänteessä. Mies halusi tehdä myös itse hieman kevyemmän reseptin seuraajilleen. Bussanich päätyi käyttämään pääraaka-aineenaan hyvin arkipäiväistä ja kaikkien saatavilla olevaa elementtiä, ilmaa.

Tym Bussanich esittelee kokkivideoita parodioivalla videollaan miten hän valmistaa äitienpäiväillallisen ilmasta. Tämä erittäin kevyt ateria syntyy eri vaiheiden kautta, ja päätyy lopulta uuniin. Uunista valmistuttuaan ilma annostellaan lautaselle ja maustetaan suolalla ja pippurilla.

Mother's Day dinnerHow to bake air!!!!!I am ready for you @gordongram4 cups air!!!!Sir and bake!!!!!425 for 10 minutes!!!! Expert note!!! Make sure to watch and not over cook!!! Air burns easy!!! Season and garnish Music by @djnoizremixking

Publié par Tym Bussanich sur dimanche 14 mai 2017