Näin teet ruoantähteistä oikean aterian

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa ruoanlaitto-ohjelmissa on jossain vaiheessa osio, jossa näytetään miten ruoan tähteistä ja jääkaapin epämääräisestä sisällöstä pystyy valmistamaan kelvollisen aterian. Nyt CollegeHumor-kanava näyttää julkaisemallaan videolla miltä tällainen ateria oikeasti näyttäisi.

Videolla nähdään miten aterian valmistaminen ilman kaupassa käymistä oikeasti kotona luultavasti tapahtuisi. Ilman etukäteen mietittyjä aterioita jääkaappi sisältää luultavasti kaikkea melko epämääräistä. Jääkaapissa voi olla muutamaa erilaista valmiskastiketta, lautasellinen vanhaa ruokaa ja esimerkiksi pilaantuneita kananmunia.

Mies yrittää tehdä toivottomalta vaikuttavasta tilanteesta pelastetun omalla ateriallaan. Vanhat paistinpannulla lämmitetyt spagetit eivät juuri herauta vettä kielelle varsinkaan, kun mies joutuu paistamaan annoksen päälle vielä vanhan kananmunan.