Nainen testasi kulmakarvaleimasinta McDonald’s-jonossa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusalan trendit muuttuvat jatkuvasti, minkä vuoksi jokaisen naisen onkin välillä lähes mahdotonta yrittää pysytellä trendien perässä. Nyt eräs Sidneyssa asuva nainen oli kuitenkin päättänyt hankkia itselleen trendikkään uutuuden ja tilannut kulmakarvaleimasimen.

Hetki sitten monissa kauneusalan blogeissakin esitelty kulmakarvaleimasin on siis nimensä mukaisesti kulmakarvoille tarkoitettu leima, jonka avulla nainen voi tummentaa kulmakarvojen alueen vain yhdellä painalluksella. Valokuvaajana ja yrittäjänä toimiva nainen oli päättänyt kuvata autossa hänen ystäviensä iloksi videon, jossa hän testaa uutuustuotetta.

Nainen oli odottanut leimasimen saapumista Kiinasta neljä viikkoa, minkä vuoksi hän ei malttanut olla avaamatta pakkausta heti saadessaan sen postista. Nainen leimasi itselleen tummemmat kulmakarvat samalla kun hän jonotti autossa McDonald’s-autokaistalla. Kulmakarvaväri ei kuitenkaan valitettavasti osunut aivan siihen kohtaan kuin nainen oli halunnut.