Amber Rosen kaula-aukko hakee vertaistaan – juhli estottomassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Amber Rose joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen kotonaan Los Angelesin San Fernando Valleyssa, kun vainoaja tunkeutui tähden kotiin hänen nukkuessaan ja vietti talossa tuntikausia. Taannoin Amber julkaisi somessa kuvan alastomasta alavartalostaan.

Kohuista pitävä Amber Rose on nyt kuvattu viettämässä iltaa yhdessä ystävänsä Paloma Fordin kanssa. Parivaljakko ikuistettiin, kun he olivat poistumassa Hollywoodissa sijaitsevasta Playhouse-ravintolasta. Samalla Rose osoitti, että näinkin paljastavalla kaula-aukolla varustetussa asussa kehdataan juhlia.

Amber Rosen taannoinen alastonkuva lähti elämään omaa elämäänsä aivan kuten hän tarkoittikin, sillä kuva leviää edelleen nopeasti verkossa ja fanit tekivät siitä nopeasti uuden netti-ilmiön. Rosen tarkoituksena oli ylistää naisen alapääkarvoitusta, ja Amber Rose Challenge -nimen saaneen netti-ilmiön kuvissa fanit poseeraavatkin erilaiset pörröt, peruukit, esineet ja jopa kissat ja puput jalkovälissään.

Splash
Splash
Splash