Mies paljasti taikatempun salat – näin vartalo halkaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa taikatempuissa kyse on oikean taikuuden sijaan nokkelasta silmien huijaamisesta, illuusion luomisesta ja harhauttamisesta. Nyt videolla nähdään miten mies on saanut aikaiseksi illuusion siitä, että hänen vartalonsa olisi keskeltä kahtia.

Thaimaalainen mies näyttää hauskalla videolla miten monien näkemä taikatemppu todellisuudessa tehdään. Mies näyttää videolla edestä katsottuna siltä, että hänen vartalonsa olisi kahdessa osassa ja hän kävelisi pidellen omia jalkoja käsissään.

Todellisuus paljastuu kuitenkin silloin kun mies kääntyy ympäri. Hänen paitansa on takaa auki, minkä avulla hän on onnistunut pukemaan sen ylleen ilman, että hänen selkänsä olisi kokonaan paidan sisällä. Mies on pujottanut housut jalkaansa vasta polvitaipeiden kohdalta, minkä ansiosta hän pystyy askeltamaan eteenpäin.