Salakuljettaja piilotti huumeet pehmolelun sisälle – nolo moka paljasti kätkön

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seesamtie-lastenohjelman rakastetuimpia hahmoja on sininen ja karvainen Keksimonsteri. Harva tohtisi yhdistää suloista pörröpalleroa huumausaineisiin. Camus Lorenzo McNair ajatteli toisin.

Poliisi on pidättänyt Florida Keysissä huumeita salakuljettaneen miehen. 39-vuotiaan Camus Lorenzo McNair pysäytettiin tavallisen liikennevalvonnan yhteydessä. Miehen repusta löydettiin Keksimonsteri-pehmolelu, joka oli kuitenkin tavallista lelua painavampi.

Poliisit huomasivat, että pehmolelun sisään oli piilotettu huumeita. Seesamtie-lastenohjelmasta tutun hahmon sisällä oli yhteensä 314 grammaa kokaiinia kahteen erilliseen pussiin piilotettuna. The Smoking Gunin mukaan McNair odottaa tuomiota Monroen lääninvankilassa.

Poliisi