Sampo ja Minttu Kaulanen pantiin Särkänniemen uutuuteen – kauhunhuudot videolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa, kauppiaanrouva Michele Murphy-Kaulanen, ottivat äskettäin vastaan Särkänniemen Hype-haasteen. Sen johdosta heidät istutettiin tamperelaisen huvipuiston hurjaan uutuuslaitteeseen – ja tietenkin videokameroiden kanssa.

Särkänniemen julkaisemalla videolla nähdään miten Sampo otti laitteen hurjan kyydin tyynen rauhallisesti, mutta Minttu-vaimolla oli hieman toisenlainen lähestymistapa. Hänen kauhunhuutonsa voidaan nimittäin kuulla videolla hyvin.

Julkkisparille annettiin tehtäväksi ottaa ajelun aikana kolme erää peukkupainia, ja suoritus onnistui. Joskin vasta aivan ajelun loppuvaiheessa hurjimman osan ollessa jo ohi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat