Mies yhdisti kuntoilun ja Netflixin – katselu toimii vain kuntopyörää polkemalla

Digi Fitness Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkisarjojen äärellä sohvalla istuminen tuntuu monesti huomattavasti mieluisammalta ajatukselta kuin kuntoilun aloittaminen. Mutta mitä jos suoratoistopalvelujen katselu onnistuisikin vain liikuntaa harrastamalla?

Insinööriopiskelija Ronan Byrne kehitteli Cycflix-järjestelmän, jossa yhdistetään Netflix ja kuntoiluharrastus. Sen ansiosta suoratoistopalvelun sisältöä voi katsella vain polkemalla samalla kuntopyörää.

Käyttäjän täytyy nesin valita, millä tavoin hän haluaa treenata ja mitä hän haluaa katsella. Sarjan tai elokuvan toisto alkaa vasta, kun kuntopyörällä on saavutettu halutunlainen tempo. Mikäli vauhti hidastuu, Cycflix keskeyttää toiston.

Byrne esittellee keksintöään tuoreella Yotube-videollaan. Hän jakoi myös Instructables-sivustolla ohjeet, joiden avulla kuka tahansa voi valmistaa oman Cycflixin.