Usher hyppäsi suosikkijuontajan kyytiin – videosta jättimäinen nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Usher erosi vaimostaan Tameka Fosterista kahden vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2009. Samoihin aikoihin hänellä todettiin herpes, ja äskettäin hänet tuomittiin maksamaan häneltä herpeksen saaneelle naiselle huimat 1,1 miljoonaa dollaria korvauksia.

Nyt Usher on kuitenkin otsikoissa hieman mukavammissa merkeissä, sillä hän on osallistunut huippusuositun James Cordenin isännöimään Carpool Karaoke -haastatteluohjelmaan. The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa nähdystä videosta on tullut verkossa jättisuosittu, sillä se on katsottu tähän mennessä jo yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Miehet esittävät videolla tuttuun tapaan yhdessä vieraan tunnettuja hittikappaleita, keskustelevat elämästä ja urasta sekä muun muassa opettavat toisilleen ultracooleja tanssikuvioita ja käyvät puhdistamassa Usherin tähden Hollywoodin Walk of Famella.