Hämmentävä optinen harha kuvassa – sulhasella oli sorkkajalat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arkipäiväiset asiat voivat saada kuvissa valojen ja varjojen ansiosta hämmästyttäviä piirteitä. Sosiaalisessa mediassa ihmetelläänkin usein optisia harhoja, joita ilmestyy valokuviin niin tarkoituksellisesti kuin vahingossakin

Reddit-käyttäjä Lasabian jakoi taannoin yhteisöpalvelussa kuvan häistään. Siinä vastanainneet tanssivat onnellisen näköisinä, mutta otoksessa on myös jotain outoa. Sulhasella näyttää nimittäin olevan tavanomaisten ihmisjalkojen sijaan sorkkamaiset jalat.

Morsian ei kuitenkaan suinkaan mennyt naimisiin faunin tai kansansatujen pirun kanssa. Erikoinen illuusio selittyy naisen häämekolla, jonka kangas peittää osan miehen jaloista.

– Vaimoni mekko saa minut näyttämään siltä, kuin minulla olisi sorkat, Lasabian kirjoitti.

 

My wifes dress makes it look like I have hoofs. from mildlyinteresting

View post on imgur.com