Meksikolaiskaupunki on tosireissaajien vaiettu salaisuus – turismi ei ole pilannut tunnelmaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Meksikon Guanajuaton osavaltiossa sijaitseva San Miguel de Allende on reilun 60.000 asukkaan kaupunki noin sadan kilometrin päässä Mexico Citystä. Upea arkkitehtuuri ja kauniit maisemat tekevät paikkakunnasta erinomaisen matkakohteen niille, jotka janoavat reissuiltaan alkuperäistä ja aitoa tunnelmaa.

UNESCO:n maailmanperintökohteiden joukkoon listattu San Miguel de Allende on nimetty kahden merkittävän henkilön mukaan. San Miguel tulee fransiskaanimunkki Juan de San Miguelista. Allende oli puolestaan Meksikon vapaussotaan osallistuneen Ignacio Allenden sukunimi.

Alle on kerätty kuvia kaupungista. San Miguel de Allenden nähtävyyksinä voidaan mainita historiallisesti merkittävät rakennukset ja museot. Kaupunki on eräänlainen kulttuurin, taiteen ja historian keskus.

Henkilön Karla (@krrrlha) jakama julkaisu

Käyttäjän @loves_mexico jakama julkaisu

Henkilön Coco (@cocoace) jakama julkaisu