Uskomaton näky Kangasalla! Motoristi hinasi toista narulla – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännykkäkameroiden ja autojen kojelautakameroiden yleistyminen on tuonut mukanaan sen, että yhä useampi liikenteessä sattunut erikoistilanne päätyy videolle ja sitä kautta koko maailman ihmetyksen kohteeksi maailmanlaajuiseen tietoverkkoon.

Nyt Facebookissa on julkaistu Kangasalla eilen illalla kuvattu video, jossa moottoripyöräilijä on jostain syystä ottanut hinaukseen toisen motoristin. Sen sijaan, että hinausköysi olisi kiinnitetty kumpaankin moottoripyörään se on kiinnitetty hinattavan moottoripyörän kuljettajaan.

Takana tullut autoilija kuvasi miten ensimmäinen motoristi lähti pysähdyksen jälkeen kaasuttamaan ja toinen lensi narun vedon voimasta näyttävästi katuun ja kaiken lisäksi moottoripyörä kaatui hänen päälleen. Staran saamien tietojen mukaan video on kuvattu Tiihalantiellä Kangasalan ammattioppilaitoksen lähistöllä.

https://www.facebook.com/groups/kangasala/permalink/10155319131525935/