Cheek-elokuvan kuvaukset alkoivat – tältä Antti Holma näyttää Cheekinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cheekin elämästä kertovan Veljeni vartija -elokuvan kuvaukset ovat käynnistyneet Espoossa. Ensi viikoksi kuvaukset siirtyvät Jare Tiihosen kotikaupunkiin Lahteen, jonka jälkeen tuotanto palaa Helsinkiin.

– Upeaa päästä todistamaan, miten sana muuttuu lihaksi. Tässä tapauksessa myös lihakseksi, koska Antin treenaaminen alkoi olla jo niin tehokasta, että piti pari viikkoa sitten laittaa viesti: Älä kasva enää, kertoo ohjaaja JP Siili.

Ensimmäisenä kuvauspäivänä oltiin vuoden 2007 ja 2012 tunnelmissa, ja elokuvassa harvinaisen tuplaroolin tekevä Antti Holma muuntautui Cheekiksi vaatetusta, maskia ja olemusta myöten.

Antti Holma elokuvassa Veljeni vartija

– Tiesin olevani valmis kuvauksiin, kun toimiston nurkassa loisteputkien valossa räppäsin sukkasillaan Cheekiä Cheekinä Cheekille, enkä kuollut. Tukan jakaus on käännetty Jaren suuntaiseksi, hartialinjaan on haettu Jereä, sokka irtosi jo keväällä ja nyt töissä on kärkitiimi. En odota paljoa, vain elämäni suurinta työtä, kommentoi Antti Holma.

Antti Holman lisäksi elokuvassa nähdään näyttelijä Armi Toivanen, joka esittää rap-tähden manageria Carla Ahoniusta. Cheekin äidin roolissa nähdään Anna-Leena Härkönen ja isänä Kai Lehtinen. Elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa 2018.