Coldplay osoitti kunniaa Chester Benningtonille – coveroivat Linkin Parkia esiintyessään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin itsemurhan tehneen Linkin Park -laulaja Chester Benningtonin kohtalo on koskettanut laajasti musiikkimaailmaa ja yhtyeen faneja. Nyt brittiläinen Coldplay-yhtye on osoittanut kunniaa tähdelle cover-version muodossa.

Coldplay esiintyi taannoin Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitsevalla MetLife-stadionilla. Keikan aikana bändin vokalisti Chris Martin kuultiin tulkitsemassa Linkin Parkin Crawling-hittiä. Esiintymisestä kuvatut videot levisivät nopeasti verkossa.

Kappaleesta kuultiin hieman toisenlainen versio kuin Linkin Parkin Hybrid Theory -levyllä. Särökitaroiden sijaan Martinin laulun taustalla soi hänen itse soittamansa sähköpiano. Laulaja omisti kappaleen kaikille, jotka ovat jääneet kaipaamaan jotain menettämäänsä henkilöä.

Linkin Parkin toinen vokalisti Mike Shinoda jakoi lyhyen videon cover-vedosta Instagramissa. Mies kiitti Coldplayta ja kuvaili tulkintaa kauniiksi.

 

Thank you @coldplay 🙏🏽 It sounded beautiful.

Henkilön Mike Shinoda (@m_shinoda) jakama julkaisu 1. 08ta 2017 klo 20.09 PDT